Nee, u raakt niets kwijt van wat u met de demoversie hebt gemaakt wanneer u EverWeb koopt.
U hoeft EverWeb na de aankoop zelfs niet opnieuw te downloaden. Vul na de aankoop gewoon uw accountgegevens in EverWeb in (bij uw aankoop sturen we u een video en uitleg over hoe u dat doet) en u kunt uw site meteen publiceren.
- 10 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Gerelateerde artikelen
Ik heb EverWeb gekocht. Hoe publiceer ik mijn website?
Om te publiceren meldt u zich in EverWeb aan bij uw EverWeb-account en kiest u waar uw website...
Wat is het verschil tussen de proefversie en de volledige versie?
De gratis versie of proefversie die u van onze website downloadt, is dezelfde als de definitieve...
Elke keer dat ik EverWeb open, staat het weer in de proefmodus (demomodus) of vraagt het me opnieuw aan te melden
EverWeb gebruikt geen registratienummers. De gratis proefversie wordt de volledige versie zodra u...
Ik heb al een webhost. Kan ik mijn EverWeb-website daar publiceren?
Ja. EverWeb kan uw website publiceren bij elke webhost (hostingbedrijf) die u FTP-toegang geeft,...
Waar is mijn serienummer voor EverWeb? Hoe activeer ik EverWeb?
EverWeb gebruikt geen serienummer. In plaats daarvan meldt u zich aan met het e-mailadres en...
