Viewing Differing Fonts/setup/formatting issue?

Differing Fonts/setup/formatting issue?



User: Frank C. 3 months ago
I just realized in my last website push that something changed and now on all mobile devices, Android, and iOS as well as via Firefox on a laptop, my website looks different than it should. Please see attached screenshots. Am I doing something wrong in formatting things?

The first screenshot is an "as is" on my website. The second image is a screenshot in EverWeb with settings.

If someone wishes to poke around my site to see what I've done and has suggestions for this it is FranksRails Photography, LLC.

Regards,

-Frank C.

Screen Shot 2022-08-11 at 7.56.50 PM.png

Screen Shot 2022-08-11 at 8.02.48 PM.png
User: Frank C. 3 months ago
I will add that when doing a "preview website" everything looks fine. It is only when on the external server that it has issues it seems...See attached image.

Regards,

-Frank C.

Screen Shot 2022-08-11 at 8.49.33 PM.png
User: Courtney H. 3 months ago
Frank -

Like your site...(here come the "but"...) please NO blue text on back background.
It's flat ugly and people with a hint of color blindness will not be able to read it.
:-)

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
--------------------------------------
Mac Studio - dial monitors; iMac 27 5K - Dual Monitors - 10 TB hub
Alienware: Area 51 - 24 gb - Dual Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Frank C. 3 months ago
Quote: Courtney H. - 12/08/2022 8:41:25
Frank -

Like your site...(here come the "but"...) please NO blue text on back background.
It's flat ugly and people with a hint of color blindness will not be able to read it.
:-)

Thank you for the bit of advice. Any ideas as to why the other issue is happening though?

Regards,

-Frank C.
User: Courtney H. 3 months ago
I'm pondering it. EW support may ask for a copy of the project file to inspect it. I'll let you know if something comes to mind.
Hang in!

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
--------------------------------------
Mac Studio - dial monitors; iMac 27 5K - Dual Monitors - 10 TB hub
Alienware: Area 51 - 24 gb - Dual Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Frank C. 3 months ago
Thanks!

Regards,

-Frank C.
User: Paul-RAGESW 3 months ago
Hi,

Sorry to hear about the issues you are experiencing.

Can you please send the exact URL of the page that you are having issues with?

Also, it would be best to open a ticket with customer support so we can get your project file and figure out the issue.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer
User: Frank C. 3 months ago
Quote: Paul-RAGESW - 13/08/2022 14:21:37
Hi,

Sorry to hear about the issues you are experiencing.

Can you please send the exact URL of the page that you are having issues with?

Also, it would be best to open a ticket with customer support so we can get your project file and figure out the issue.


Hi Paul,

I will put a GOOD WARNING about this particular page, it is my model section, the main photo section does the same thing, and has NSFW content to it. Modeling Page. It does seem though, with a re-upload of the site that iOS devices after clearing cookies is back to looking somewhat normal. I am not sure on Android devices though.

I can open a ticket on Wednesday when I get back to my computer that has the file so I can upload the project file then. It is rather large (40-60 Gigs).

Regards,

-Frank C.
User: Paul-RAGESW 3 months ago
Hi Frank,

I see this issue was resolved by our support team. I hope everything is OK now, please let us know if you need anything else.

Thanks!

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer
User: Frank C. 3 months ago
Quote: Paul-RAGESW - 14/08/2022 15:25:50
Hi Frank,

I see this issue was resolved by our support team. I hope everything is OK now, please let us know if you need anything else.

Thanks!


Paul,

I didn't even know the support team was involved yet! Either way it looks to be fine on Apple based products.

Regards,

-Frank C.


Post Reply
You must login or signup to post.