Viewing Previews in Chrome randomly missing elements

Previews in Chrome randomly missing elements



User: Jennifer W. 2 months ago
Every time I preview my web site in Chrome, different elements have disappeared. For example, a photo isn't there, or the background shape for a bit of text is missing. This isn't happening in Firefox or Safari previews. And, oddly, if I navigate to another page then back, those items may re-appear and different ones are gone.

Anyone have any thoughts on what could be causing this and if it's something I can fix or requires developer assistance?

Thanks!
User: EverWeb Support 2 months ago
Hi Jennifer,

Thank you for bringing this to our attention.

Chrome's caching behavior can sometimes lead to discrepancies in how websites are displayed compared to other browsers. I recommend clearing your browser cache in Chrome and then reloading the preview to see if the missing elements reappear consistently.

While we strive to ensure compatibility across different browsers, browser caching issues can sometimes occur beyond our control.

If you need further assistance don't hesitate to open a ticket so we can look closely at any issue you are having.

-------------------------------
EverWeb Customer Support
Submit Tickets or Learn More
User: Paul-RAGESW one month ago
Hi Jennifer,

Sometimes this happens with Chome when previewing. When publishing everything will work fine. Sorry for the inconveniences, we are currently looking for a proper solution for this.

Any other browser should not have this issue.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer


Post Reply
You must login or signup to post.