Viewing Version 3.5 - links to external videos no longer work

Version 3.5 - links to external videos no longer work



User: Jesse M. 3 months ago
Made small changes and then re-published two pages on my site that have links to external video files. Once published, the files will no longer open, clicking the link does nothing. Checked to make sure the links were still pointing to the correct files. I re-published using the previous version of Everweb and the video links work again.
User: Paul-RAGESW 3 months ago
Hi Jesse,

Are you linking to the External Video files using a Widget and from the Inspector->Widget Settings?

Are you linking within a blog?

There were some fixes to linking to external files in 3.5.1 which is currently in beta here

But with more information I can try to reproduce this and make sure it is fixed.

In the meantime, please use 3.5.1 and let us now how it goes.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!
User: Jesse M. 3 months ago
Hello,

I am linking the external files using the flex box widget. I did just attempt to publish using the 3.5.1 beta and it seems to be working again, thank you!
User: Paul-RAGESW 3 months ago
Hi jesse,

Yes 3.5.1 would have fixed that.

Glad to hear you have it working!

Please let me know if I can help you with anything else.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!


Post Reply
You must login or signup to post.