Viewing publish doesn't change red color

publish doesn't change red color



User: Susan S. 9 months ago
I'm not sure it's a bug or what. I've quit the application and it's still happening.

I change a few pages in a website so they turn red indicating they have been changed. But when I upload the site the red color doesn't go away.

This happens on all my sites.

everwebred.png
User: Paul-RAGESW 9 months ago
Hi Susan,

We just worked on identifying and fixing this issue. We posted the fix in the 3.1.x Beta Forum Post here so you can download and replace EverWeb 3.1.5 with that version.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!
User: Susan S. 9 months ago
Great, Will do! You guys are the best!

Susan
User: Susan S. 9 months ago
Actually, when I click the link you supplied it takes me to that beta page but when I click that link it takes me to all your products page. So if I click the regular download Everweb button do I get the 3.1.5? Because it says Free Download 10.10+.

This is the first page I go to (https://billing.ragesw.com/forum.php?act=thread&tid=6395) and when I click the Download Everweb 3.1.6 I go to the general products page: https://www.ragesw.com/products.php
User: Courtney H. 9 months ago
Susan -
Try this link:
3.1.x Forum Post

(Link Edited because the direct link will change)

Last edit 9 months ago

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Paul-RAGESW 9 months ago
Hi Susan,

I'm sorry I had changed the link when making some changes. Everything should work now from the forum post

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!


Post Reply
You must login or signup to post.