Viewing What is this?

What is this?



User: Simon H. 5 years ago
"100% Guarantee_Mobile Version_tansparent.png: Forbidden command argument"

How do I resolve it?
User: Courtney H. 5 years ago
Quote: Simon H. - 21/06/2015 23:30:34
"100% Guarantee_Mobile Version_tansparent.png: Forbidden command argument"

How do I resolve it?


Hi Simon -

What the context in which this showed up?

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Simon H. 5 years ago
Hi Courtney.

After i tried to publish my site after changing my home page to a directory & adding a png file.
User: Courtney H. 5 years ago
Quote: Simon H. - 22/06/2015 2:50:03
Hi Courtney.

After i tried to publish my site after changing my home page to a directory & adding a png file.

========================================
This is a good one.
And a strange one.

Command arguments for PNG are generally left blank. I don't know the inner workings of EW but that's the first time that error has been posted here so I assume the odds are it's not EW. Can you test with replacing that PNG with a JPG and see what happens?
Also - the PNG - did you do anything strange to it? How was it created? PhotoShop? Found on the web?

Which version of EW are you using?

Last edit 5 years ago

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Simon H. 5 years ago
Version 1.8.1 beta build1408
& yes the png was made in PS Courtney.

Last edit 5 years ago
User: Courtney H. 5 years ago
Quote: Simon H. - 22/06/2015 3:54:12
Version 1.8.1 beta build1408
& yes the png was made in PS Courtney.


-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Courtney H. 5 years ago
Welcome to beta software. With that said, I have a ton of PNGs on my pages with no problems using that version of EW. I assume you're using a PNG for transparency somewhere in the image. Depending on the version of PS you're using, there might be some settings that are incorrect. My CS5 (hate the later stuff) doesn't have any put it's still easy to mess up a PNG, especially if it was a converted JPG and masked with Topaz or similar.
Try looking at the original pix in PS and check the settings for IMAGE-MODE is set for RGB and 8 bit.

Just some guesses.

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Simon H. 5 years ago
Good ideas... thanks Courtney ;-)
User: Paul-RAGESW 5 years ago
That's a message from your FTP server. It doesn't have anything to do with the PNG.

You should contact your web hosting provider to ask if there are any issues.

You can also try clearing your website files from your server and republishing with EverWeb.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!
User: Simon H. 5 years ago
Ok Paul, thanks will do!

PS. Replied to the other support just now too.
User: Courtney H. 5 years ago
Quote: Paul-RAGESW - 22/06/2015 17:28:12
That's a message from your FTP server. It doesn't have anything to do with the PNG.

You should contact your web hosting provider to ask if there are any issues.

You can also try clearing your website files from your server and republishing with EverWeb.


Thanks Paul. I learned something today. Never thought the server would be barfing that out :-)

-------------------------------
MrCourtney - Honolulu, HI
-------------------------------------
iMac 27 5K Late 2018 - 24 GB - Dual Monitors - 10 TB hub
Two Alienware: Area 51/Alienware Aurora R2 - 24 gb each - Dual 4k Monitors - All SSD
25 TB network storage
User: Paul-RAGESW 5 years ago
Quote:
Thanks Paul. I learned something today. Never thought the server would be barfing that out :-)


Yes, servers sometimes send vague errors such as this which are hard to understand.

Last edit 5 years ago

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!
User: Stanislav R. 5 years ago
Hey, i can't use my EverWeb because of the same problem.

when i upload my page i get the same error with my file: UDO_Düsseldorf_2015.png: Forbidden command argument

I'm from Germany, i think it is because of the letter Ü in word Düsseldorf. But i have deleted all pictures/files in assets with Ü and replaced with new file. But it dosent work enyweay i get the same error nevertheless. I have tried everything, also with jpg. The upload to my server it doesn't work anymore.
User: Paul-RAGESW 5 years ago
Use the publish entire site feature under the File menu and try again.

-------------------------------
Paul
EverWeb Developer

Macworld.com ranks EverWeb as the top choice for Mac users wanting to build a website!


Post Reply
You must login or signup to post.